Guardian Angels - Special forces in Christ!

Nieuws

donderdag, 4 juli 2013
Soms kom je in dorpjes waarvan je denkt: waar ben ik nu terecht gekomen?Dit gebeurde ook tijdens de zendingsreis naar Burkina Faso.
vrijdag, 21 juni 2013
Op 1 oktober 2012 heeft commissioner Hans van Vliet (leider van het Leger des Heils in Nederland) zijn boek “Op je knieën voor de koffie”. Bij de opening van het nieuwe korpsgebouw van Apeldoorn werden wij door de commissioner geattendeerd op een aantal pagina’s uit het boek. In dit stuk heeft hij zijn eerst ervaring met de Guardian Angels geschreven.
zondag, 19 mei 2013
Frans Riphagen werd 12,5 jaar geleden eenmalig gevraagd. Eenmalig om als ordedienst te lopen op een evenement in Apeldoorn, maar daar is het niet bij gebleven. Na al die jaren mogen wij als Guardian Angels terugkijken op een bijzondere tijd.
vrijdag, 17 mei 2013
Na een tijd hard werken is het dan eindelijk zover; onze nieuwe huisstijl is gelanceerd!
zaterdag, 4 mei 2013
Dit jaar zal Angel City weer worden opgebouwd op Opwekking. Op deze bijzondere conferentie zullen tienduizenden christenen bijeenkomen om meer te leren van God en van elkaar. Gedurende de nachten mogen wij als een beschermende muur om al deze mensen heen staan.
vrijdag, 5 april 2013
Na een aantal maanden winterslaap is het weer zover! Het seizoen is weer begonnen en we zijn gestart in de regio Apeldoorn.
dinsdag, 26 maart 2013
VIPAR, Projecten, Burkina Faso, Trainingcenter, Giften
maandag, 25 februari 2013
Door de lang aanhoudende winter en verminderde inkomsten door de crisis zijn de Angels momenteel in winterslaap.
maandag, 15 oktober 2012
Zondag 14 oktober 2012 was voor Koos Meijerink een dag om niet meer te vergeten.