Guardian Angels - Special forces in Christ!

Nieuws

woensdag, 3 juni 2015
Lekker weer en hard werken typeerde Opwekking 2015, waar wij van 20 tot en met 25 mei weer aanwezig mochten zijn. Als team hebben wij weer mooi werk verricht, is het evenement zonder problemen verlopen en kijken wij terug op een heerlijke tijd!
donderdag, 13 november 2014
In juni hebben wij een nieuwsbericht over de Katholieke Jongeren Dag op onze website gezet waarin we aangaven dat we een leuk nieuwtje hadden maar er nog niet veel over konden vertellen.
donderdag, 13 november 2014
Aanstaande vrijdag gaat er weer een delegatie van Stichting Guardian Angels Nederland naar Burkina Faso.
dinsdag, 8 juli 2014
Na een pauze van een jaar was het eindelijk zover, het KJD festival vond plaats in Nieuwkuijk. Na een totale makeover ten opzichte van de voorgaande jaren was het evenement bijzonder te noemen.
woensdag, 11 juni 2014
Anders dan andere jaren is Opwekking voor ons als Guardian Angels niet begonnen op de woensdag voor Pinksteren maar op de vrijdag na hemelvaart. Moe maar voldaan mogen wij nu dan ook terug kijken naar een zeer succesvol evenement. De eerste nachten hebben de Angels gewerkt bij de ingang van het terrein.
vrijdag, 22 november 2013
Nog maar en maand te gaan en dan is 2013 weer voorbij, de tijd gaat snel. Als je alvast een beetje terug kijkt wat er achter ons ligt kun je zeggen; hoe hebben we het voor elkaar gekregen. Nu de ambulance is overgedragen rest ons nog een andere uitdaging. De container met hulp goederen is aan gekomen in Ouagadougou en moet uitgeladen worden. Bij uitladen blijft het niet, alles moet ook gesorteerd worden en elke doos moet op de goede plaats komen waar het voor bestemt is.
maandag, 18 november 2013
Eind augustus hebben wij met elkaar een barbecue gehouden om het geslaagde seizoen te vieren. Naast het vieren van een mooi seizoen was er ook de nieuwe ambulance voor Burkina Farso te bewonderen. Iedereen die wilde mocht de wagen bekijken en uitleg krijgen over het project. Als team hebben we uiteindelijk de ambulance ingezegend en zo was hij klaar voor transport naar IMS Shipping te Antwerpen.
woensdag, 28 augustus 2013
Dit najaar zet het spectaculaire (wees)kinderkoor ‘Mwangaza’ opnieuw voet op Nederlandse bodem. De Uganda Child Care Foundation haalt ze voor de vierde keer naar Nederland. De Break-Free-Tour belooft ook deze keer een groot succes te worden. Kom ook!
woensdag, 21 augustus 2013
Eén week lang met 2.100 andere bezoekers Gods nabijheid zoeken, Dat is de Vrij Zijn Zomerconferentie. God is een God van trouw en dat heeft Hij weer laten zien op deze conferentie. Velen zijn aangeraakt, genezen en hebben hun hart aan God gegeven. Ook hier hebben wij als een team mogen staan en de mensen mogen dienen en beschermen.
woensdag, 10 juli 2013
Break Out. Dat is het thema van de 10e Zomerconferentie van New Wine deze zomer. Als Angels mogen wij dit jaar als een beschermende muur om deze Break Out heen staan.
donderdag, 4 juli 2013
Soms kom je in dorpjes waarvan je denkt: waar ben ik nu terecht gekomen?Dit gebeurde ook tijdens de zendingsreis naar Burkina Faso.
vrijdag, 21 juni 2013
Op 1 oktober 2012 heeft commissioner Hans van Vliet (leider van het Leger des Heils in Nederland) zijn boek “Op je knieën voor de koffie”. Bij de opening van het nieuwe korpsgebouw van Apeldoorn werden wij door de commissioner geattendeerd op een aantal pagina’s uit het boek. In dit stuk heeft hij zijn eerst ervaring met de Guardian Angels geschreven.
zondag, 19 mei 2013
Frans Riphagen werd 12,5 jaar geleden eenmalig gevraagd. Eenmalig om als ordedienst te lopen op een evenement in Apeldoorn, maar daar is het niet bij gebleven. Na al die jaren mogen wij als Guardian Angels terugkijken op een bijzondere tijd.
vrijdag, 17 mei 2013
Na een tijd hard werken is het dan eindelijk zover; onze nieuwe huisstijl is gelanceerd!
zaterdag, 4 mei 2013
Dit jaar zal Angel City weer worden opgebouwd op Opwekking. Op deze bijzondere conferentie zullen tienduizenden christenen bijeenkomen om meer te leren van God en van elkaar. Gedurende de nachten mogen wij als een beschermende muur om al deze mensen heen staan.
vrijdag, 5 april 2013
Na een aantal maanden winterslaap is het weer zover! Het seizoen is weer begonnen en we zijn gestart in de regio Apeldoorn.
dinsdag, 26 maart 2013
VIPAR, Projecten, Burkina Faso, Trainingcenter, Giften
maandag, 25 februari 2013
Door de lang aanhoudende winter en verminderde inkomsten door de crisis zijn de Angels momenteel in winterslaap.
maandag, 15 oktober 2012
Zondag 14 oktober 2012 was voor Koos Meijerink een dag om niet meer te vergeten.