Guardian Angels - Special forces in Christ!

Nieuws

woensdag, 11 juni 2014

Anders dan andere jaren is Opwekking voor ons als Guardian Angels niet begonnen op de woensdag voor Pinksteren maar op de vrijdag na hemelvaart. Moe maar voldaan mogen wij nu dan ook terug kijken naar een zeer succesvol evenement. De eerste nachten hebben de Angels gewerkt bij de ingang van het terrein.

Vanaf woensdag begonnen wij aan de opbouw van ons kamp, Angel City. De welbekende legertenten verrezen op de plek waar we de afgelopen jaren vaker mochten neerstrijken. Vanaf deze plaats mochten wij ook dit jaar weer niet alleen onze nacht beginnen en eindigen, maar ook overdag voor mensen een rustpunt zijn. Door onze vermoeidheid heen gebruikte God ons die dagen om over Hem te vertellen, ’s nachts én overdag. 

In de nachten dienden de Angels als een ring van vuur om Opwekking heen. Niet alleen als ordedienst voor de gevaren van buitenaf, maar ook door onze gesprekken midden in de nacht met mensen die het moeilijk hadden op Opwekking zelf. Waar we ook gingen mochten we het licht van Jezus laten zien en uitdragen.  

Terugkijkend op Opwekking 2014 zien we een erg gezegend evenement en we kijken uit naar volgend jaar. 

Terug naar vorige pagina