Guardian Angels - Special forces in Christ!

Nieuws

woensdag, 3 juni 2015

Een imposante verschijning met een hart van goud! Dat is de juiste benaming voor Mike. Hij is sinds dit jaar medewerker bij de stichting en zet zich ook naast het veld in voor de stichting. Mike heeft via zijn eigen website een sponsoractie opgestart om een golfkar/UTV met benodigdheden en aanhangwagen te regelen.

Als Guardian Angels zijn wij op veel evenementen aanwezig waarbij grote afstanden overbrugd moeten worden. Naast de surveillanten te voet en op de mountainbike, hebben wij de wens om dit uit te breiden met een mobiel team op een golfkar/UTV. Om deze wagen optimaal te kunnen gebruiken willen we deze kunnen uitrusten met: een opvouwbare brancard, EHBO tas, sleep- en startkabels, trekhaak en de juiste verlichting.

Wij zijn hem ontzettend dankbaar voor zijn inzet en voor het zoeken naar sponsoren. Samen hopen wij deze zoektocht tot een succes te kunnen maken.

Website Mike: http://www.mikevdbeek.nl/index.php?pg=hobby-guardian-angels-sponsorsWebsite

Heeft u contacten of kunt u ons helpen, neem dan contact met ons op via +31 (0)85 800 0031 of via info@guardian-angels.nl. Tevens kunt u ons uiteraard op evenementen aanspreken.

Terug naar vorige pagina