Guardian Angels - Special forces in Christ!

Nieuws

dinsdag, 8 juli 2014

Na een pauze van een jaar was het eindelijk zover, het KJD festival (voorheel Katholieke Jongeren Dag) vond plaats in Nieuwkuijk. Na een totale makeover ten opzichte van de voorgaande jaren was het evenement bijzonder te noemen.

 Bijzonder in de positieve zin van het woord. Een bijzondere locatie, een oud kasteel dat begin 20e eeuw een klooster is geworden. Een plek van rust, wat zeer zeker merkbaar was in en op het evenement. Een  bijzondere line-up van artiesten die speelden op de plek waar die ochtend een Katholieke kerkdienst was gehouden. Van Hulpbisschop Mutsaerts naar Trinity en van Daughters of Davis naar diverse DJ’s. Als Guardian Angels zijn wij blij dat wij als organisatie steeds meer de scheiding tussen Katholiek en protestants zien verdwijnen en dat we jongeren, ongeacht hun (kerkelijke) stroming, met een puur verlangen voor het werk van God zien gaan.

 Het weekend bracht ons nog een bijzondere gebeurtenis. Hierover berichten wij verder in oktober/november, maar hieronder alvast een voorproefje:

Foto KJD

Terug naar vorige pagina