Guardian Angels - Special forces in Christ!

Nieuws

maandag, 26 oktober 2015

Lange tijd hebben we er naar uit mogen kijken en afgelopen donderdag was het zover: we konden een Club Car DS golfkar ophalen bij Carrus Carts & Parts. Deze, door Carrus gedoneerde golfkar, gaan wij voorzien van diverse hulpverleningsmaterialen en gaan we inzetten op de evenementen waar wij als Angels werken.

Tijdens de vele, steeds groter wordende evenementen is het vaak van belang om zo snel mogelijk aanwezig te zijn bij calamiteiten. Met deze golfkar lukt dit en kunnen wij de benodigde hulp snel en effectief bieden. Wij willen Carrus Carts & Parts enorm bedanken dat zij dit mogelijk hebben gemaakt!

Overhandiging Golfkar

Overhandiging van de golfkar door Dennis Broné (rechts) aan vice-voorzitter Jonne Klaucke

Om deze golfkar te kunnen vervoeren naar evenementen zijn wij nu druk op zoek naar een gesloten aanhangwagen. Deze wordt dan niet alleen gebruikt voor het vervoer van de golfkar, maar ook als centrale van waaruit wij de ordedienst kunnen coördineren.

Heeft u een gesloten aanhanger of weet u iemand die deze heeft? Neem dan gerust contact met ons op via 085 800 0031 of info@guardian-angels.nl.

Terug naar vorige pagina