Guardian Angels - Special forces in Christ!

Nieuws

vrijdag, 3 april 2020
Stichting Guardian Angels Nederland werkt al sinds jaar en dag op een aantal grote christelijke evenementen als ordedienst. De giften die de organisatie hiervoor ontvangt worden gebruikt om diverse projecten in Burkina Faso te ondersteunen. Inmiddels hebben wij een ambulance mogen doneren, vele hulpmaterialen mogen versturen met containers en hebben wij diverse mensen mogen helpen door het bieden van onderdak en hebben wij deze mensen op weg mogen helpen om in hun eigen broodwinning te kunnen voorzien.
dinsdag, 7 januari 2020
Helpt u ons om deze gemeente aan een nieuwe kerkauto te helpen? Indien u het op uw hart heeft kunt u de gift overmaken op NL08 SNSB 0967 4729 70 t.n.v. Stichting Guardian Angels Nederland o.v.v. Kerkauto Into His Light of doneer gemakkelijk via iDeal.
woensdag, 9 oktober 2019
Zondagnacht 8 september was Rotterdam het decor van de clipopname van Insalvation. De Guardian Angels waren erbij!
donderdag, 6 juni 2019
Wij zijn God dankbaar voor de zegen die hij geeft, want na de hulpgoederen uit de container vorig jaar, mogen wij ook dit jaar weer een mooi nieuw project in Ouagadougou starten. Samen met Gabriël financiële bescherming hebben wij het startschot gegeven voor de opbouw van een nieuwe resto (eethuis) in Ouagadougou.
donderdag, 3 mei 2018
In het afgelopen jaar hebben we met hulp van u, onze medewerkers en sponsoren weer een mooie mijlpaal mogen bereiken. In de afgelopen jaren is er ontzettend veel materiaal gedoneerd aan onze stichting.
vrijdag, 3 maart 2017
Met een uitgebreid artikel over geestelijke strijd staat Stichting Guardian Angels Nederland in de februari editie van EO’s tijdschrift Visie. Naast een pagina grote foto van Anton Verschoor (voorzitter) staat beschreven wat de stichting doet en hoe zij dit werk dit inmiddels al jaren zonder geweld en in gebed kunnen uitvoeren.
donderdag, 5 januari 2017
Burkina Faso oktober 2016 Donderdag 6 oktober Het vertrek vanaf Brussels Airport begon goed. Omdat wij niet van te laat komen houden, waren we ruim op tijd op het vliegveld. Rond de klok van acht uur liepen we richting de eerste controle op de Airport.
zondag, 18 september 2016
Iedereen die nog verbandmiddelen, oude brillen, incontinentie materiaal of meer van die aard liggen kan ze weer inleveren bij ons. Naar verwachting gaat er in de loop van dit jaar weer een container naar Burkina Faso.
maandag, 26 oktober 2015
Lange tijd hebben we er naar uit mogen kijken en afgelopen donderdag was het zover: we konden een Club Car DS golfkar ophalen bij Carrus Carts & Parts. Deze, door Carrus gedoneerde golfkar, gaan wij voorzien van diverse hulpverleningsmaterialen en gaan we inzetten op de evenementen waar wij als Angels werken.
woensdag, 3 juni 2015
Een imposante verschijning met een hart van goud! Dat is de juiste benaming voor Mike. Hij is sinds dit jaar medewerker bij de stichting en zet zich ook naast het veld in voor de stichting. Mike heeft via zijn eigen website een sponsoractie opgestart om een golfkar/UTV met benodigdheden en aanhangwagen te regelen.