Guardian Angels - Special forces in Christ!

Guardian Angel worden

Vrijwilliger worden bij de Guardian Angels 

Kan jij je hoofd koel houden als het erop aankomt? Dan is vrijwilligerswerk bij de Guardian Angels misschien wat voor jou! Wij zijn op zoek naar mannen en vrouwen die het op zijn/haar hart heeft zich actief in te zetten voor de Guardian Angels.

 

Wat zijn de verlangen wij van een Guardian Angel:

1.
Een Guardian Angel is een wedergeboren christen, die zich verbonden weet met God door de Heilige Geest en gered is door het verlossende bloed van Jezus Christus.

2.
Een Guardian Angel weet zich, naar het voorbeeld van zijn Heer, dienstbaar op te stellen naar de gemeente en is een voorbeeld voor allen die door God op zijn weg worden gebracht.

3.
Een Guardian Angel benadert ieder individu vanuit de liefde van Christus en toont respect voor een ieder waarmee hij in contact komt.

4.
Een Guardian Angel weet zich verbonden met de andere Angels en toont betrokkenheid in wat en wie zij zijn. Niet alleen in de groep maar ook in hun persoonlijke leven.

5.
Een Guardian Angel is een wachter en laat zich niet afleiden van zijn taak.

6.
Een Guardian Angel ziet toe, signaleert en treedt indien nodig op, maar niet eerder dan na overleg met de leidinggevende.

7.
Een Guardian Angel erkent dat God een God van orde is en dat leidinggevende personen door God zijn aangesteld en daardoor respect verdienen.

8.
Een Guardian Angel biedt bescherming in onveilige of bedreigende situaties. Hij brengt daartoe mensen in veiligheid en stelt hen gerust.

9.
Een Guardian Angel is een vraagbaak voor bezoekers bij een evenement.

10.
Een Guardian Angel treedt niet op de voorgrond maar neemt een afwachtende houding aan en is steeds bereidt om in actie te komen wanneer daarom gevraagd wordt of de situatie daar aanleiding toe geeft.

 

Heb jij het idee dat dit past bij jou? Vul dan onderstaand formulier in.

Naam*
Geboortedatum (minimaal 18 jaar!) Let op: dd-mm-jjjj*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Ervaring*
Motivatie*

 

* Verplichte velden